Har du brug for at snakke med nogen?

Sjælesorgslinjen er et tilbud om anonym og fortrolig samtale med en erfaren kristen.

Ordet sjælesorg kommer af "omsorg for sjælen". Sjælesorg handler altså om at kunne dele sine tanker, sin tvivl og sine spørgsmål med et andet lyttende mennesker. Her er det en kristen, som har erfaring med at lytte og forstå og som med spørgsmål og forslag måske kan hjælpe dig til afklaring. 
Vagterne på Sjælesorgslinjen er villige til at bede for dig i dit livs konkrete situationer. 

Vi sidder klar ved telefonen

Vagterne på Sjælesorgslinjen udvælges blandt erfarne forkyndere og sjælesørgere fra folkekirken og andre evangelisk-lutherske menigheder. Al vejledning gives med udgangspunkt i en evangelisk-luthersk og bibelsk kristendomsforståelse.

Både Telefonandagten, netandagten.dk og Sjælesorgslinjen drives af Indre Mission. Ansvarlig for den daglige drift er missionær Finn Najbjerg sammen med et arbejdsudvalg (se kontakt).

Vi har tavshedspligt

Alle henvendelser til Sjælesorgslinjen behandles diskret og med respekt for den enkeltes personlige tro og livssituation. Sjælesørgerne har tavshedspligt, og samtaler og persondata bliver ikke delt med andre, medmindre der er givet tydeligt samtykke. Alle samtaler kan holdes helt anonyme, og vi gør ingen forsøg på at kontakte nogen, uden det er aftalt på forhånd.

 

Andre tilbud om kontakt:

Psyktro linjen
Ring på telefon 2480 3022
Åben hver aften fra kl. 19.00 – 22.00

Abortlinien
Er du uventet gravid?
Vi ønsker at hjælpe dig!

Adam og Eva
Brevkasse med rådgivning om køn og sexualitet.

JesusNet
Chat og samtalerum.

KRIS
Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte.